Zuidwest

Speeltuin zuid-west is een groene speeltuin met een veelzijdig aanbod van speel voorzieningen voor iedereen. Denk hierbij aan de grote klimtoren met de verschillende glijbanen, de kabelbaan, schommels, draaimolens, de zandbak en het zwembad.
Onze speeltoestellen zijn over de speciaal daarvoor aangelegde paden bereikbaar voor minder valide kinderen. Naast de grote speeltoestellen vind u tal van speelactiviteiten zoals de water- en zandtafels en andere leuke spelletjes.
In de loge van de portier kunt u iets lekkers kopen zoals ijs, snoep, frisdrank, koffie of thee.
Onze doelstelling is, leren door te spelen. Door samen te spelen leren uw kinderen zichzelf sociale vaardigheden aan. Ons bestuur vind het dan ook belangrijk dat uw kind dit doet in een veilige omgeving onder toezicht.
Onze speeltuin is ook een ontmoetingsplaats waar mensen uit de buurt elkaar kunnen vinden.
In de zomer kan uw kind zwemmen in ons zwembad.
Naast het aanbod van speelvoorzieningen verzorgt het bestuur voor onze leden een aantal jaarlijkse activiteiten zoals paaseieren zoeken, pannenkoeken eten en het sinterklaasfeest.
Voor het vieren van kinderpartijen bent u ook welkom bij ons in de speeltuin. Voor meer info kunt u tijdens de openingstijden even bij ons langskomen.

Bekijk hier onze foto’s…

OPENINGSTIJDEN 
Maandag 10:30 – 17:00 uur
Dinsdag 10:30 – 17:00 uur
Woensdag 10:30 – 17:00 uur
Donderdag 10:30 – 17:00 uur
Vrijdag 10:30 – 17:00 uur
Zaterdag
Zondag 13:00 – 17:00 uur **

Speeltuin ZuidWest
Berlagestraat
2321 EL Leiden


Email :
JanSchouten@casema.nl
Facebook : facebook.com/janschouten100